Sipsitehtaalla iloitaan uudesta perunasadosta

Ensimmäiset uuden perunan sadot ovat saapuneet Pyhännän sipsitehtaalle.

”Perunan kasvukausi on ollut kovin vaihteleva, kuivuudesta ja loppukesän rankkasateista johtuen. Onneksemme nämä eivät osuneet meidän sopimuspelloillemme. Uskon, että tulemme saamaan sopimuspelloiltamme laadukkaan ja määrältään riittävän sadon.”. Real Snacksin tehtaanjohtaja Jukka Kivioja kertoo.

”Viljelijämme ovat tehneet taas erittäin laadukasta työtä suomalaisen sipsin eteen.” – Jukka Kivioja kommentoi.

Sipsiperunan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat sipsituotantoon soveltuva lajike, jossa on korkea tärkkelyspitoisuus ja alhainen sokerin määrä. Real Snacksille myös perunan kotimaisuus on ensiarvoisen tärkeää sipsiperunaa valitessa.

Real Snacksin tehtaanjohtaja Jukka Kivioja esittelee uuden sadon Lady Rosetta -perunaa
Sipsiperunan nostoa Himangalla. Kuva Risto Tilus