-
Uutiskirje 2/2023Marjavasun alkuvuosi on ollut kiireinen Feelian myyntitiimissä on aloittanut uusia henkilöitä Feelia Ruokakaupassa on saatavilla tuttuja kesäisiä tuotteita sekä uutuuksia Uutuussipsi Rehti Rosetan myynti on lähtenyt erinomaisesti Kesäterveiset Fodelialta
-
Uutiskirje 3/2023Marjavasun uusi pakkauskone mahdollistaa tuotevalikoiman laajentamisen Syyskuiset terveiset Fodelialta Feelia Ruokakaupan kehityspäällikkö Josefiina Lahti on täynnä energiaa vanhempainvapaan jälkeen Feelialle Fodelia-konsernin historian suurin sopimus Pilke päiväkodit Oy:n kanssa
-
Uutiskirje 4/2023Haastattelussa Fodelia Retailin uusi toimitusjohtaja Riikka Wulff Jouluiset terveiset Fodelialta Touhula minimoi hävikkiä keittiössä ja lautasella Feelian tuotteiden avulla
-
Uutiskirje 1/2023Feelia Ruokakauppa lanseeraa kanta-asiakasohjelman vuoden 2023 ensimmäisen puoliskon aikana Feelia Ruokakaupan tuotteet löytyvät nyt myös päivittäistavarakaupoista Oikiasipsiltä kaksi uutuussipsiä Terveiset Fodelialta
-
Uutiskirje 4/2022Feelia aloittaa kalajalosteiden toimittamisen foodservice-valikoimiin tammikuussa 2023 Fodbarin liiketoiminta on pääsemässä kunnolla vauhtiin Fodelia on aloittanut yhteistyön hiihtäjä Anni Alakosken kanssa Jouluiset terveiset Fodelialta
-
Uutiskirje 3/2022Sipsitehtaalla iloitaan uudesta perunasadosta Feelia Ruokakauppa on julkaissut kotiruokien kestotilauksen Feelian ja Vantin yhteistyö on käynnistynyt Syysterveiset Fodelialta
-
Uutiskirje 2/2022Real Snacksillä on saatu valmiiksi tuotteiden hiilijalanjälkilaskenta Kesän uutuusmauissa on raakamakkaramakuja maailmalta Feelialle merkittäviä uusia asiakkuuksia Pita Factory on lanseerannut kaurapitaleivän sekä tehnyt brändiuudistuksen Kesäiset terveiset Fodelialta
-
Uutiskirje 1/2022Real Snacksillä on otettu käyttöön toiminnanohjausjärjestelmä Haastattelussa Perniön Lihan tuotantojohtaja Jesse Vahala Feelia Ruokakauppa on toimittanut jo yli 4 miljoonaa ruoka-annosta Kevätterveiset Fodelialta
-
Uutiskirje 2/2021Oletko jo kokeillut lämmitettyjä sipsejä? Haastattelussa Fodelian päivittäistavarakaupan myyntijohtaja Lotta Sillantaka Feelia Foodservice tavoittelee hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä Feelia Ruokakaupasta rennompaa joulua Jouluterveiset Fodelialta
-
Uutiskirje 1/2021Fodelialta syysterveisiä Feelia Ruokakaupasta on toimitettu jo 3 miljoonaa ruoka-annosta Pita Factoryn syksyyn kuuluu kehitystyötä Perniön Lihan tuotteita palkittiin Akateemisen Kiuas-Seuran Vuoden Paras -palkinnoilla – syksy on yritykselle kiireistä aikaa Feelian 600 gramman tuotteiden kysyntä vähittäiskauppoihin kasvussa Real Snacks täyttää kuluvana syksynä 20 vuotta
Uutuussipsi Rehti Rosetan myynti on lähtenyt erinomaisesti
Oikiasipsi lanseerasi keväällä juustolla ja punasipulilla maustetun perunalastu Rehti Rosetan. Rehti Rosetta on paikkansa sipsihyllyllä ansainnut, sillä se on kivunnut kevään aikana jo Oikia-perunalastujen myyntilistan sijalle 2.
Oikia Rehti Rosetta on sipsihyllyn ensimmäinen tuote, jonka pakkauksessa kerrotaan kuluttajalle tuotekohtainen hiilijalanjälki. Kuluvan vuoden aikana hiilijalanjälkitiedot tuodaan loppuihin Oikia-pakkauksiin muiden materiaalipäivitysten yhteydessä. Lisätietoja Oikian hiilijalanjälkilaskennasta voi lukea täältä.